Porsche

Vi kan Porsche

1964 slog portarna upp för vad som idag är Vogel – vår Porscheverkstad mitt i Vasastan. Sedan den dagen har Porsche varit hjärtat i vår verksamhet, och med med mer 50 år i branschen kan vi nu med handen på hjärtat säga att vi kan Porsche.

Oavsett vad din Porsche behöver så har vi elektroniken, verktygen och testutrustningen som krävs för att ge din bil den bästa servicen. Och skulle det vara så att vi inte har just den specifika reservdelen hemma som din bil behöver, så ser vi till att ta hem den. Med vårt breda internationella nätverk kan vi hitta de delar som just din bil behöver.

Med andra ord gör vi allt från enkel service till komplicerade reparationer.

Fråga bara så har vi svar på dina frågor och funderingar!

Moderna Porschemodeller – vår vardag!

Här på Vogel arbetar vi med hela Porsches vattenkylda modellprogram. Vi kan alla modeller – från SUV till sportbil. Bland våra kunder hittar vi allt från bruksbilar till entusiaster och tävlingsbilar.

Vi är här för att du ska använda och njuta av din bil. På riktigt.

Klassiska luftkylda Porsche – kärlek och omtanke!

Vi på Vogel har arbetat med luftkylda Porschar sedan verkstaden öppnade 1964. Vi har lång erfarenhet av service och reparationer av alla luftkylda klassiker. Vi har också ett internationellt kontaktnät för anskaffning av reserv- och originaldelar till din bil. Vi har även flertalet kontakter som vi kallar in för mer specifika reparationer om det skulle behövas.

Vi gör allt vi kan för att din Porsche ska vara komplett. Så länge som möjligt.

 

Fina Porschar kräver rätt reservdelar!

Om vi inte har det din Porsche behöver på lager så har vi ett brett internationellt kontaktnät som vi kan använda för att ta hem den reservdel som din bil behöver.

Fråga bara så hjälper vi dig att hitta rätt!

När inget annat hjälper men kärleken är oemotståndlig!

Vi renoverar motorer och växellådor, och med hjälp av våra goda samarbeten kan vi även åta oss kompletta renoveringar, inklusive plåt och lack.

Vi samarbetar med Urbans garage för större renoveringar av plåt, lack och inredning! Efter renovering tar vi hand om service och underhåll.

Boka tid

Vanliga frågor

Hur mycket kostar det?

Vi vill att du ringer eller skickar en e-post till oss så att vi kan ge dig ett kostnadsförslag. Om du jämför våra priser med andra ska du veta att vi alltid följer tillverkarens anvisningar och aldrig tar genvägar som kan ställa till problem för dig i framtiden. Kontrollera noga att de kostnadsförslag du har fått är jämförbara!

Hur kontaktar jag er?

Du är välkommen att besöka oss på verkstaden när du vill – före, under och efter service eller reparation! Under kontakta oss finns mer information inklusive e-post och telefon.

Kan ni serva min bil?

Vi är specialiserade på Porsche, Audi, VW och BMW men kan serva så gott som alla märken. Kontakta oss så får du besked!

Jag saknar en del till bilen, vad gör jag?

Vi kan hjälpa dig att hitta de delar du behöver till din bil. Om det är en nyare bil av vanlig modell kan vi rekommendera bra leverantörer som du kan kontakta direkt. Om du behöver en del till en classic Porsche gör vi vad vi kan för att hitta den åt dig!

Jag behöver lämna min bil över helgen, går det?

På Vogel är inget omöjligt – vi gör vårt yttersta för att det ska vara enkelt för dig att äga din bil!

Kan jag köpa däck på internet?

Idag går det alldeles utmärkt att köpa däck på internet, förutsatt att du beställer rätt däck! Om du beställer av oss hjälper vi dig att göra rätt val och vi ser också till att du får dina däck monterade och balanserade. Vi kan genom fördelaktiga avtal och rimliga pålägg ge dig ett konkurrenskraftigt pris. Be oss om en offert – Vogel är säkert, nära och bekvämt för dig!