Audi & Volkswagen

Audi & Volkswagen – känsla, form och funktion!

Vi kan inte bara Porsche här på Vogel, utan vi välkomnar och servar även alla Audi & Volkswagen-modeller, såväl nya som gamla.

Vi erbjuder allt från vanlig service till komplicerade reparationer.Dock gör vi inga garantiarbeten. Naturligtvis har vi all elektronik, testutrustning och alla verktyg som behövs för att din bil ska få så bra service som möjligt.

Har du några frågor kring reservdelar, reparationer, renoveringar eller annan service? Slå oss en signal så kan vi hjälpa dig!

 

Boka tid

Vanliga frågor

Hur mycket kostar det?

Vi vill att du ringer eller skickar en e-post till oss så att vi kan ge dig ett kostnadsförslag. Om du jämför våra priser med andra ska du veta att vi alltid följer tillverkarens anvisningar och aldrig tar genvägar som kan ställa till problem för dig i framtiden. Kontrollera noga att de kostnadsförslag du har fått är jämförbara!

Hur kontaktar jag er?

Du är välkommen att besöka oss på verkstaden när du vill – före, under och efter service eller reparation! Under kontakta oss finns mer information inklusive e-post och telefon.

Kan ni serva min bil?

Vi är specialiserade på Porsche, Audi, VW och BMW men kan serva så gott som alla märken. Kontakta oss så får du besked!

Jag saknar en del till bilen, vad gör jag?

Vi kan hjälpa dig att hitta de delar du behöver till din bil. Om det är en nyare bil av vanlig modell kan vi rekommendera bra leverantörer som du kan kontakta direkt. Om du behöver en del till en classic Porsche gör vi vad vi kan för att hitta den åt dig!

Jag behöver lämna min bil över helgen, går det?

På Vogel är inget omöjligt – vi gör vårt yttersta för att det ska vara enkelt för dig att äga din bil!

Kan jag köpa däck på internet?

Idag går det alldeles utmärkt att köpa däck på internet, förutsatt att du beställer rätt däck! Om du beställer av oss hjälper vi dig att göra rätt val och vi ser också till att du får dina däck monterade och balanserade. Vi kan genom fördelaktiga avtal och rimliga pålägg ge dig ett konkurrenskraftigt pris. Be oss om en offert – Vogel är säkert, nära och bekvämt för dig!